Clubinfo

Wie zijn wij
Triathlon Vereniging Purmerend (TVP) is een vereniging die de triathlonsport stimuleert door het bieden van trainingen op het gebied van zwemmen, fietsen en lopen.

De vereniging richt zich op de breedtesport, hetgeen inhoud dat we zowel aan de wedstrijdatleet als aan degenen die de sport puur recreatief beoefenen training geven.

Voor wie is TVP
Voor iedereen die geïnteresseerd is in zwemmen, fietsen en lopen. Ook als je niet alle drie de sporten wilt beoefenen, maar bijvoorbeeld alleen wil zwemmen, is dat bij de TVP mogelijk.
De leden komen uit Purmerend en omstreken.

Waarom lid worden van TVP
Een belangrijk punt binnen de triathlonsport is: motivatie. Door de vaste trainingstijden heb je een stok achter de deur en blijf je gemotiveerd. Door de gezelligheid binnen de vereniging leer je veel mensen kennen. Samen trainen en samen naar wedstrijden toe rijden motiveert! Bovendien kan je ervaringen uitwisselen en van elkaars ervaringen leren.

Als TVP lid word je automatisch lid van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB).

Wat doet TVP?
Naast het verzorgen van trainingen het hele jaar door, organiseert TVP nog vele andere activiteiten.
We organiseren gedurende het wedstrijdseizoen een aantal wedstrijden, zoals een zwemloop,aquathlon, tijdrit, etc. Aan deze wedstrijden kunnen onze leden, familie, vrienden en kennissen deelnemen. In deze clubwedstrijden kunnen punten worden gehaald voor de interne clubcompetitie